Hellend dak plaatsen of renoveren

Kwaliteitsvolle hellende daken in dakpannen tegen een goede prijs

R&B Dakwerken bvba is een actief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakwerken. Zo kan u ons bereiken voor de aanleg van hellende daken in dakpannen, platte daken, dakgoten, dakvensters. U kan tevens bij ons terecht voor de naadloze plaatsing van EPDM rubberfolie over het hele dakoppervlak – tot 800m2 . Wij hebben meer dan 25 jaar relevante ervaring in de sector, zodat u elke keer weer zeker kan zijn van professionele en kwalitatief afgewerkte projecten. Ons bedrijf is gelegen in Merelbeke bij Gent (Oost-Vlaanderen).

 

Om elke keer opnieuw tot professioneel afgewerkte dakwerken te komen, werken wij enkel met ervaren en geschoold personeel. Daarnaast werkt ook de zaakvoerder zelf mee: op deze manier kan hij kwaliteit garanderen en tevens toezicht houden op de werven.

 

Wij geven bovendien na elk project een schriftelijke garantie van tien jaar mee op alle uitgevoerde werken en materialen.

 

R&B Dakwerken bvba is een allround bedrijf: wij zijn werkzaam voor iedereen die onze diensten kan gebruiken. Wij staan dus in voor dakwerken voor de overheid, industrie, architecten en particulieren.

 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van hellende daken of platte daken? Wilt u dakbedekking in EPDM? Aarzel dan niet om R&B Dakwerken bvba te contacteren voor meer informatie. Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende en gedetailleerde offerte, of neem rechtstreeks contact op met zaakvoerder John op 0479/26.38.97. Wij antwoorden zo snel mogelijk!